Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
З Днем ганьби та приниження: українські розвідники привітали росіян

Розвідка іронічно привітала рф.

Фото 24tv.ua.

З Днем ганьби та приниження: українські розвідники привітали росіян

Головне управління розвідки Міноборони «привітало» росіян із «днем росії» та нагадало про «здобутки» рф за останні вісім років

Про це пише УНН з посиланням на відповідну заяву ГУР.

«Дорогі «брати»! Ви завжди приділяли значну увагу знаменним датам, символам та словам. Ви дуже любите 9 травня та 12 червня, слова «мир», «справедливість» та «братерство». Ви довго намагалися ховати від світу ваше справжнє колективне обличчя, говорячи про добросусідство та гуманізм», - йдеться у «привітанні» розвідників.

Росіяни стали асоціюватися з такими приємними для російського слуху словами «вкрасти» та «війна»..

Так, розвідники нагадали що з 20 лютого 2014 року, для більшості країн світу, росіяни стали асоціюватися з такими приємними для російського слуху словами «вкрасти» та «війна». Людство побачило що саме «вкрасти» та «війна» це російські вікові «скрепы» і ваша національна ідея.

«24 лютого 2022 року ви пішли далі», - зазначають в управлінні. До «слава россии» та «национальная гордость», додалося «орки», «насильник», «стиралка», «унитаз», «санкции» та «изоляция». Тепер світ сприймає росіян із їхнім «величием» як звичайних «юродивых» та справжніх «nazi» – нацистів, людей другого сорту, які своїм «можем повторить» та «радиоактивный пепел» викликають лише жалісливу посмішку.

«расіяни»! До чергового «величественного дня» 12 червня ви підійшли вже з новими здобутками. На довгі роки вашою національною ідеєю стане «позор» та «обнищание», а ще «смерть», «разруха» та «трупы». Зрештою, ви цього заслужили, з чим вас і вітаємо! Зі святом вас. С днем «великой» россии», - додали у ГУР.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel