Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На соусах просто зафарбували логотип: у москві відкрився замінник McDonald's (Фото, відео)

У заклад стали пускати перших відвідувачів.

Фото УНІАН.

На соусах просто зафарбували логотип: у москві відкрився замінник McDonald's (Фото, відео)

У новому ресторані швидкого харчування немає яскравих стаканчиків та упаковок для картоплі

У столиці рф москві біля станції метро «Пушкінська» в будівлі ресторану швидкого харчування McDonald's почав працювати новий заклад під назвою «Вкусно и точка», передає УНІАН.

Перед відкриттям ресторану біля закладу була черга, людям роздавали накладні окуляри, кульки та стікери з бургерами, повідомив Telegram-канал Mash.

З соусами ніхто не морочився - на них просто чорним зафарбували старий логотип.

За його даними, на формі співробітників немає букв «M», проте на місцях, де не змогли позбутися нашивок західного бренду, повісили значки «Ті самі посмішки».

У заміннику McDonald's немає яскравих упаковок для картоплі й стаканчиків для напоїв - тепер упаковки просто білі. Примітно, що з соусами ніхто не морочився - на них просто чорним зафарбували старий логотип.

Кореспондент ТАСС повідомив, що в закладі меню таке ж, як і було в McDonald's, лише назви змінилися - з них прибрали частинку «Мак».

Меню в російському «Макдональдсі»

«У «Вкусно и точка» (в обід - Ред.) стали пускати перших відвідувачів. Всередині - натовпи тих, хто хоче вишневих пиріжків, журналістські камери, підлітки, які цілуються, і кондиціонер, який погано працює...», - наголошується на каналі.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel