Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Юні художники з Володимира увійшли в десятку кращих митців світу

Знай наших!

Фото з сайту volodymyrrada.gov.ua.

Юні художники з Володимира увійшли в десятку кращих митців світу

Вихованці дитячої художньої школи цього княжого міста на запрошення комісії міжнародного мистецького конкурсу відвідали місто Бітола (Північна Македонія)

Представляли школу випускники 5-го класу Софія Сурмик, Максим Шинкарук та керівниця групи -  викладачка Ярослава Михалик, - інформує сайт міста Володимир. 

У пленері взяли участь юні художники близько з двадцяти країн світу. Хорватія, Словаччина, Албанія, Ізраїль, Туреччина, Польща, Словенія... Учні  з Волині увійшли у десятку кращих художників.

 

Кожного дня комісія оцінювала 10 кращих етюдів. У перший день відзначено Софію Сурмик, а вже наступного - Максима Шинкарука. Також Софію відібрали серед десяти митців для розпису Грецького посольства у Північній Македонії.

Учні  з Волині увійшли у десятку кращих художників.

- В цей важкий для України час ми також хотіли показати, що Україна талановита, освічена... Із пленеру ми привезли одразу дві відзнаки учнів. Це - високий результат та визнання нашої школи та міста на міжнародному рівні, – зазначає директор художньої школи імені Миколи Рокицького Катерина Юрчук.

Реклама Google

Останні новини:

Telegram Channel