Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
У Володимирі з вересня дозволять працювати лише тим школам, де підготують укриття

Ігор Пальонка.

Фото Офіційний сайт Володимира.

У Володимирі з вересня дозволять працювати лише тим школам, де підготують укриття

Про це на брифінгу заявив мер Володимира Ігор Пальонка, відповідаючи на запитання, чи планується цього року період ремонтів та оновлень у школах громади

«В умовах сьогодення робитимемо акцент на укриття. З вересня матимуть можливість працювати лише ті навчальні заклади, в яких належним чином облаштовані захисні споруди.  Тож левова частка коштів буде спрямована на облаштування сховищ, аби забезпечити навчальний процес в очній формі. Також будуть проведені поточні ремонти», - відповів голова.

Левова частка коштів буде спрямована на облаштування сховищ, аби забезпечити навчальний процес в очній формі.

Крім цього, за його словами, планується виділення коштів на потреби військових формувань: «Так, був ряд звернень від представників військових формувань щодо виділення коштів. Тож гроші будуть спрямовані на ремонт даху колишньої казарми (понад мільйон 800 тисяч гривень), встановлення твердопаливного котла та заміну мереж в котельні для облаштування нагріву води в лазні (близько 900 тисяч гривень), облаштування робочих місць та ремонтні роботи у центрі комплектування, а також на потреби прикордонного загону. Усі ці питання будуть винесені на бюджетну комісію та позачергове засідання виконкому».

Реклама Google

Telegram Channel