Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
 Найкращі послуги від Київстар. На що звернути увагу абоненту?

З Київстаром все стає простіше.

Фото «Київстар».

Найкращі послуги від Київстар. На що звернути увагу абоненту?

Якщо ви є абонентом Київстар, або мрієте їм стати, для вас доступно безліч цікавих послуг. Вони можуть зробити ваш мобільний девайс більш сучасним. А спілкування і користування мобільним інтернетом простішим і цікавішим

Розглянемо найпопулярніші послуги.

Esim - електронна сім картка

Бажаєте використовувати більше п’яти мобільних номерів або користуватись планшетом без сімки чи без наявності підключення до wi-fi мережі? Скористуйтеся послугою esim. Використання електронної сімки має чимало переваг, серед яких:

  • миттєве відновлення номеру, навіть якщо ви втратили ваш девайс;

  • можливість віддаленого підключення та обслуговування;

  • багато різноманітних тарифних планів, що надають вигідні умови для користування послугою.

До того ж, завдяки електронній сімці ви звільняєте слот і можете використовувати його, наприклад, для встановлення картки іноземного оператора.

Інтернет + ТБ

Смартфон вже давно перестав бути лише пристроєм для спілкування. Сучасні технології та можливості значно розширили його функціонал. З послугою телебачення від київстар ви можете перетворити його, навіть, на маленький домашній кінотеатр.

Послуга передбачає не тільки перегляд телеканалів, але й доступ до великої бази фільмів і мультфільмів. А, якщо підключити ТВ разом з домашнім інтернетом та мобільним зв’язком, то отримаєте чималу знижку. 

Дзвінки за кордон

Звикли вважати, що телефонувати за кордон – дорого? З Київстаром все стає простіше. Вигідні умови міжнародних дзвінків дозволять вам вільно телефонувати у будь-яку точку земної кулі. Ваш рахунок від цього майже не постраждає. А спілкування з близькими та родичами стане ще простішим і доступнішим. 

Ми разом

Якщо у вас є абонент з яким ви б не хотіли втрачати зв’язок за жодних обставин, замовляйте «Ми разом». На номер, що було підключено до послуги можна телефонувати без всяких обмежень. Навіть якщо сума грошей на вашому рахунку замала для виклику, ви можете зв’язатися з обраною людиною без перешкод. Зміна номеру з часом можлива.

Telegram Channel