Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині вітають дружину легендарного «Урагана» і маму сина-воїна

У руках її Михайла Харківа баян завжди вигравав пісні любові до життя, які вона так любила слухати... А тепер, пані Євгеніє, Ви маєте тримати оборону родини і України і за Михайла!

Фото з архіву volyn.com.ua.

На Волині вітають дружину легендарного «Урагана» і маму сина-воїна

Сьогодні день настав особливим і багатим на щирі віншування для Євгенії Харків – вродливої жінки, дружини легендарного волинського воїна-«Урагана» Михайла Харківа (на жаль, недавно залишив нас назавжди), авторки фільму «Я вірю, що закінчиться війна», знятого журналістами газети «Волинь», жительки села Скриголове Мар’янівської територіальної громади Луцького району

Шановна Євгеніє Іванівно!

Неймовірно радіємо, що маємо таку вродливу, щиру, мудру подругу!

З роси і води Вам, Берегине! Фото з архіву volyn.com.ua.
З роси і води Вам, Берегине! Фото з архіву volyn.com.ua.

 Спілкування з Вами завжди приносить задоволення, любимо Вас за Вашу мудрість освітянки й берегині, за зенітну любов до України і людей.

Завжди чекаємо теплих зустрічей з Вами, Ваших творчих ідей. А коли Ви усміхаєтеся, то навкруги стає світліше від Вашої щирості.

Нехай Ваша доля зоріє кольорами щастя, Господь обдаровує Вас міцним здоров’ям і радістю. Ви виховали прекрасного сина Віталія, який із честю чоловіка боронить Україну.

Ви виховали прекрасного сина Віталія, який із честю чоловіка боронить Україну.

Нехай Ваша жіночність буде дороговказом для такої ж світлої душею доньки, а до серця бабусі ніжно й вдячно пригортаюся внуки.

Щастя Вам бажаємо і всіх гараздів у мирній Україні!

З повагою друзі з газети «Волинь».

А подарунком від нас нехай стане ця пісня:

Читайте також на volyn.com.ua: ««Прошу тебе, Михайле, захистити з небес нашого сина Віталія і твоїх бойових побратимів...»».

Telegram Channel