Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Актор Тарас Цимбалюк розлучився з дружиною через рік після весілля

Стосунки подружжя не витримали випробувань.

Фото: instagram.com/tina_tsymbaliuk.

Актор Тарас Цимбалюк розлучився з дружиною через рік після весілля

Зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» Тарас Цимбалюк оголосив про розлучення зі своєю другою дружиною, візажисткою Тіною Антоненко, через рік шлюбу

Нещодавно Тарас Цимбалюк розповів історію про те, як мама та бабуся його дружини Тіни перебували в окупованому Маріуполі. Тоді ніхто із шанувальників пари й уявити не міг, що між ними щось не так. Про це розповідає Сьогодні.

Але як виявилося, стосунки подружжя не витримали випробувань – через рік шлюбу та чотири роки стосунків Тіна та Тарас оголосили про розлучення.Ми з Тіночкою більше не пара. Навіть після чотирьох років разом так буває: щоб продовжити лишатись щасливими, мусимо обирати окремі дороги, – написав в Instastories Цимбалюк.

 

 Тіна також додала пост на своїй сторінці в Instagram і подякувала своєму вже колишньому чоловікові за час, проведений разом.

Але як виявилося, стосунки подружжя не витримали випробувань – через рік шлюбу та чотири роки стосунків Тіна та Тарас оголосили про розлучення.Ми з Тіночкою більше не пара. Навіть після чотирьох років разом так буває: щоб продовжити лишатись щасливими, мусимо обирати окремі дороги, – написав в Instastories Цимбалюк.Тіна також додала пост на своїй сторінці в Instagram і подякувала своєму вже колишньому чоловікові за час, проведений разом.

Стосунки подружжя не витримали випробувань.
Стосунки подружжя не витримали випробувань.

 Війна – велике випробування абсолютно для всіх пар, і деякі з них це випробування не проходять. Наша не стала винятком. З поваги до Тараса і до себе я не даватиму жодних коментарів (власне, як завжди), – написала Тіна після офіційних заручин. Весілля пройшло у Карпатах, у колі сім'ї та друзів.

Тарас Цимбалюк раніше вже був одружений. Актор одружився у 2014 році, але через два роки шлюб розпався. Розлучення сталося з ініціативи Тараса.

Читайте також: Жінка, яку 16 років тому спотворив сірчаною кислотою ображений залицяльник, чекає на двійню.

Telegram Channel