Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинські прикордонники затримали 18-річного хлопця, який намагався втекти у Польщу

Триває слідство.

Фото Tys Mykola.

Волинські прикордонники затримали 18-річного хлопця, який намагався втекти у Польщу

Упродовж вихідних днів прикордонники Волинського загону припинили сім спроб незаконного перетину українсько-польського кордону

Троє українців мали намір потрапити за кордон по підроблених документах через пункт пропуску «Ягодин». Під час перевірки наданих на контроль документів, інспектори виявили ознаки підробки в тимчасовому посвідченні військовозобов’язаного, військовому квитку та довідці військово-лікарської комісії.Читати ще: Чоловік призовного віку намагався виїхати через «Ягодин» із підробленими документами.

Про це інформує пресслужба Волинського прикордонного загону.

Молодик спробував незаконно потрапити за кордон поза пунктом пропуску.

Ще троє чоловіків призовного віку сподівалися виїхати з країни по закордонних паспортах інших держав.

Під час спілкування з прикордонниками, подорожні зізналися, що є громадянами України та мають подвійне громадянство. Правопорушників через кордон не пропустили, натомість склали на них адмінпротоколи за ст.204-1 КУпАП.

А 18-річного жителя Кіровоградщини прикордонний наряд затримав за сто метрів від межі з Польщею. Молодик спробував незаконно потрапити за кордон поза пунктом пропуску. Проте пильний мешканець прикордоння сповістив про появу незнайомця правоохоронців, які оперативно затримали порушника. За вчинене йому також доведеться відповідати у суді.

Читайте також: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel