Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У селі на Горохівщині майже одночасно сталися дві пожежі (Фото)

Будинок згорів майже повністю.

Фото ДСНС.

У селі на Горохівщині майже одночасно сталися дві пожежі (Фото)

Полум'я охопило господарську будівлю та приватний будинок у Чарукові

Вчора, о 16 годині 44 хвилин, працівники 9ДПРЧ ГУ ДСНС України у Волинській області і колеги з Чарукова виїхали в с. Шклинь. На одній із вулиць вогонь спалахнув у цегляній господарській будівлі розміром 4x5 м кв, критій шифером.

У хаті вогонь знищив 180 м кв покрівлі і 156 м кв перекриття, 8 вікон, 4 дверей та речі домашнього вжитку.

Полум’я знищило 100 м кв покрівлі, 60 м кв перекриття, сільськогосподарський реманент і пошкодило стіни площею 30 м кв.О 17 годині 23 хвилини рятівники отримали повідомлення з цього ж населеного пункту про нове лихо. Цього разу на вулиці Центральній полум’я охопило шифером цегляний будинок розміром 12x13 м кв і господарську споруду розміром 5x14 м кв.

Пожежу ліквідували рятівники 9 ДПРЧ, 20 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Волинській області й угринівські  вогнеборці. У хаті вогонь знищив 180 м кв покрівлі і 156 м кв перекриття, 8 вікон, 4 дверей, речі домашнього вжитку; у господарській споруді – 12 м кв покрівлі і 18 м кв перекриття, речі домашнього вжитку.

За словами інспектора відділу запобігання надзвичайних ситуацій Володимира Лисюка, 37-річний і 83-річний власники домогосподарств не постраждали. Причини загорань встановлюються.

 
 

Останні новини: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel