Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Визначили в яких лісах на Камінь-Каширщині можна збирати ягоди і гриби

Де можна буде позбирати чорничок.

Фото: Суспільне.

Визначили в яких лісах на Камінь-Каширщині можна збирати ягоди і гриби

На Волині все ще діє заборона відвідувати лісові масиви

Днями Рада оборони області визначила місця, де дозволено збирати гриби та ягоди.

Щодо Камінь-Каширського району рішення переглянули 20 червня на черговому засіданні під керівництвом начальника обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка, надавши можливість районній військовій адміністрації самостійно вирішувати, де можна збирати дикороси, повідомляє ІА Волинські новини. 

Начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук наголосила на серйозності ситуації та закликала до консолідації зусиль, аби створити оптимальні умови.

Вона провела низку нарад із керівниками громад, силовиками, представниками лісової галузі. Врахували всі можливі ризики та зрештою визначили конкретні місця для збирачів природних багатств.

Наразі дозволили перебувати в лісах Камінь-Каширської, Сошичненської, Прилісненської, Маневицької громад за умови дотримання правил безпеки та законослухняності. 

Наразі дозволили перебувати в лісах Камінь-Каширської, Сошичненської, Прилісненської, Маневицької громад за умови дотримання правил безпеки та законослухняності. Натомість ліси Любешівщини заборонили відвідувати частково, про що повідомили населення.

Реклама Google

Telegram Channel