Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Світязі і в Камені можуть спати спокійно: кордон з білоруссю на замку

Кордони в межах району цілі.

Фото з відкритих джерел.

На Світязі і в Камені можуть спати спокійно: кордон з білоруссю на замку

20-та доба війни. Район знову має втрату. В боях проти російського агресора загинув житель села Великий Курінь – Борис Марчик. Вічна пам'ять Герою! Глибокі співчуття рідним воїна!

Українські захисники ціною надзусиль щодень наближають перемогу. Разом із тим, представники кожної професії чи галузі роблять свій внесок у всенародну справу. Висловлюю вдячність усім державним службовцям нашого району! До вашої діяльності завжди прикута пильна суспільна увага, а особливо зараз, коли потрібно оперативно реагувати на запити та потреби, диктовані воєнним станом. Про це написала у Facebook голова Камінь-Кашиської районної військової адміністрації Ольга Ващук.

«Соціальна сфера, гуманітарні питання, адмінпослуги, економічний розвиток – усюди необхідні ваші фахові консультації та допомога. Сьогодні ми єдина команда. З повагою до вас і вашої праці, колеги. З Днем державної служби України!

Соціальна сфера, гуманітарні питання, адмінпослуги, економічний розвиток – усюди необхідні ваші фахові консультації та допомога. Сьогодні ми єдина команда. З повагою до вас і вашої праці, колеги. З Днем державної служби України!

Кордони в межах району цілі. Ситуація стабільна. Забезпечений повний її контроль. Так прозвучало ранкове зведення від прикордонників. Спасибі за вашу службу!

Тримаємося! Віримо у власні сили, пишаємося мужністю наших воїнів, упевнені в перемозі України», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Як наступатиме «кривавий бацька»: Луцьк — ​Львів чи Рівне — ​Тернопіль?

Telegram Channel