Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Російський генерал-кадирівець «засвітився» у бронежилеті ЗСУ на відео

Уже й генерали побираються?

Фото: УНН.

Російський генерал-кадирівець «засвітився» у бронежилеті ЗСУ на відео

Окупанти високого рангу або не мають, у що вдягатися, або не довіряють своїй формі

Російський генерал-кадировець Алти Алаудінов «засветися» в українському бронежилеті на відео, яке опублікував у своєму каналі голова Чечні Рамзан Кадиров. Про це УНН пише з посиланням на російську службу ВВС.

Окупант-генерал одягнений у бронежилет забарвлення, яке з 2014 року офіційно затверджено як камуфляж збройних сил України.

На кадрах видно, як генерал-майор поліції Алаудінов, перебуваючи в оточенні інших бійців, розповідає про обстановку у Сєвєродонецьку. Він одягнений у бронежилет забарвлення, яке з 2014 року офіційно затверджено як камуфляж збройних сил України.

На лівому плечі бронежилета видно елемент, який військові називають «коробочкою». Це ущільнений валик, який утримує ремінь зброї від скочування з плеча. Такі «коробочки» є тільки в українських та російських бронежилетів, але російське забарвлення набагато темніше. ВВС пише, що це додатковий аргумент на користь того, що на генералі Алаудінові одягнений саме український бронежилет, а не західна форма схожого забарвлення.

Алаудінов до 2021 року був заступником міністра внутрішніх справ Чеченської Республіки. 2022 року він очолив загін спецназу «Ахмат».

Читайте також: росія вигадала причину для вступу білорусі у війну, – Жданов

Реклама Google

Telegram Channel