Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Чому на пляжах Світязя роздавали повістки

Велися також оперативні дії щодо виявлення диверсійно-розвідувальних груп.

Фото svityaz-centr.com.

Чому на пляжах Світязя роздавали повістки

У Шацькій громаді представники центру комплектування та соціальної підтримки видавали повістки, зокрема й відпочивальникам біля озера Світязь. Проте йдеться не про відправку до лав ЗСУ, а насамперед про уточнення даних осіб, яким вручали повістки

Як повідомив у коментарі ІА Волинські Новини голова Шацької територіальної громади Сергій Карпук, нещодавно військові та правоохоронці активно відпрацьовували територію громади. Зокрема, проводилися оперативні дії з виявлення диверсійно-розвідувальних груп, а ще уточнювали дані чоловіків призовного віку.

Такі заходи проводилися у рамках відпрацювання території нашої області, зокрема прикордонної її частини.

«Такі заходи проводилися у рамках відпрацювання території нашої області, зокрема прикордонної її частини. Оскільки ми – прикордонна громада, то додаткові сили тилових структур та військові прибували на нашу територію.

Водночас велися оперативні дії щодо виявлення диверсійно-розвідувальних груп, проводилася робота з людьми, які проживають на нашій території, з внутрішньо переміщеними особами. Насамперед, це робилося для того, щоб уточнити дані, адже є багато військовозобов’язаних, які з початку повномасштабного вторгнення не з’явилися у військкомат. Це не означає, що їх одразу ж забирають, призивають. Але військові мають уточнити дані, з’ясувати, який стан здоров’я цих осіб, яка військова спеціальність, чи потребують збройні сили, які нас захищають, цих спеціальностей. Це робилося не для того, щоб людей налякати, а щоб впорядкувати справи», – зазначив він.

Останні новини: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel