Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Повідомили, скільки російських «Калібрів» готові до запуску з Чорного моря

Не ігноруйте сигналів про повітряну тривогу.

Фото: Слово і Діло.

Повідомили, скільки російських «Калібрів» готові до запуску з Чорного моря

У Чорному морі російське корабельне угруповання тримається на безпечній відстані від берега, аби не наражатися на засоби ураження Сил оборони

Однак зберігається загроза ракетних ударів із моря 16 ракетами типу «Калібр», передає Обозреватель.

Також ворог може завдавати ракетних ударів зі стратегічної авіації та ракетних комплексів, розташованих у Криму. Про це повідомили в Оперативному командуванні «Південь».

Зберігається загроза ракетних ударів із моря 16 ракетами типу «Калібр».

Також зазначено, що на острові Зміїний триває військова операція. Водночас штормова погода не дає ворожому флоту простору для дій. Однак Росія досі може завдавати ракетних ударів по Україні з моря, і не тільки.

«Корабельне угруповання ворожого флоту, захитане кількаденним штормом, тримається на безпечній для себе відстані від засобів ураження Силами оборони. Але зберігається загроза ракетних ударів 16 «Калібрами» з моря, стратегічною авіацією – з неба, береговими ракетними комплексами з окупованого суходолу», – зазначили в ОК «Південь».

Військові закликали українців не наражатися на небезпеку, утриматися від відвідування закритих ділянок узбережжя, критично сприймати інформацію та оперативно реагувати на сигнали повітряної тривоги.

Читайте також: Випущена росіянами ракета повернулася до окупантів бумерангом (Відео).

Telegram Channel