Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
В Ужгороді організували турнір з пляжного волейболу, аби зібрати кошти для українських військових (Відео, фото)

Все буде Україна!

Фото із сайту suspilne.media.

В Ужгороді організували турнір з пляжного волейболу, аби зібрати кошти для українських військових (Відео, фото)

16 чоловічих та 10 жіночих команд беруть участь у турнірі з пляжного волейболу “Разом до перемоги” в Ужгороді

Про це Суспільному розповів організатор Євген Умінський. За його словами, участь беруть професійні спортсмени та аматори. Захід організували, щоб зібрати гроші для Збройних Сил України.

«Вирішили взяти участь, тому що змагання проводять зараз дуже рідко, бо складний час, тому це шанс грати, взяти участь хоч у якихось змаганнях, а тим більше повернутися на ті корти, на котрих я грав 15 років тому. Це дуже приємні спогади. Приємна компанія є», — розповів Олександр Іошер, який приїхав з Одеси.

 

Приїхали сильні команди з різних міст України.

«Приїхали сильні команди з різних міст України. Цікаво позмагатися і цим допомогти Збройним Силам України», — каже учасник турніру з Ужгорода Михайло Скукіс.

«Ми приїхали підтримати наших хлопців — Савіна Бойка та Бублика Бойка. Хлопці дуже перспективні, вони грають на чемпіонатах Європи та займають призові місця. Ми просто будемо їх підтримувати своїм серцем та своїми оплесками», — розповіла Христина Прозоровська з Нової Каховки. Через російське вторгнення дівчина наразі живе у Львівській області. До Ужгорода приїхала, щоб підтримати команду зі свого міста.

 

У кожній команді двоє гравців. Вони грають без заміни, — каже головний суддя турніру Віталій Кожокарь. «Як почала пара грати, так до кінця турніру вони й мають грати. У часі гра не обмежена. Учасники грають з 3 партій до 21 балу, а якщо команди зіграли по одній команді і виграли, тоді грають третій вирішальний раз до 15-ти балів».

У турнірі взяли участь жіночі та чоловічі команди з різних областей України, — повідомив організатор Євген Умінський. «Приїхали з Ужгорода, Стрия, Харкова, з усіх куточків України ми зібрали кращих гравців. У нас є благодійний внесок з кожної команди, також у нас окремо буде скриня, де ми будемо збирати додатково гроші. Це все будемо робити офіційно — будемо переводити гроші через банк на рахунок ЗСУ. Прийшла думка створити такий турнір, котрий згуртує людей та допоможе зібрати трохи грошей на допомогу ЗСУ».

Благодійний турнір з пляжного волейболу «Разом до перемоги» триватиме протягом двох днів — 25 і 26 червня.

Читайте також: Україна може втратити право проводити чемпіонат Європи з волейболу

Telegram Channel