Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Фенербахче» до матчів із «Динамо» хоче купити форварда, який тренувався з «Волинню»

1 червня 2022 року в кваліфікаційному раунді Артем Довбик вийшов на заміну і на 90+5-й хвилині забив третій гол в ворота збірної Шотландії.

Фото із сайту uefa.com.

«Фенербахче» до матчів із «Динамо» хоче купити форварда, який тренувався з «Волинню»

Український нападник «Дніпра-1» Артем Довбик привернув увагу стамбульського гранда

25-річний центрфорвард «Дніпра-1» та збірної України Артем Довбик привернув увагу турецького «Фенербахче».

Стамбульці найближчим часом мають намір посилити атакувальний потенціал команди, і Довбик здається їм чудовим кандидатом для досягнення цієї мети.

Як інформує sport.ua, турки ставлять завдання підписати Довбика до поєдинків другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти київського «Динамо», які заплановані на 20 та 27 липня.

Турки ставлять завдання підписати Довбика до поєдинків другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти київського «Динамо», які заплановані на 20 та 27 липня.

Амбіційний план керівництва «Фенербахче» полягає у тому, щоб домовитися із «Дніпром-1» щодо Довбика якомога раніше, щоб український форвард зумів пройти з командою тренувальний збір в Австрії, який заплановано на 1 – 7 липня.

Джерело зазначає, що Довбик готовий залишити «Дніпро-1» через російсько-українську війну, і не проти продовжити кар’єру у «Фенербахче».

До речі, підготовку до сезону 2016/17 футболіст провів у клубі української Прем'єр-Ліги «Волинь», але через заборону на трансферну діяльність для луцького клубу змушений був покинути команду, повернувшись до «Дніпра», з яким на початку серпня 2016 року підписав нову угоду.

Читайте також на volyn.com.ua: ««Г*нд*н та й г*нд*н», – Мирон Маркевич – про лучанина-зрадника Тимощука».

Telegram Channel