Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Поліція провела рейди нічними клубами: вручили 219 повісток чоловікам

420 перевірених закладів та 219 вручених повісток – результати нічних перевірок поліції Києва.

Фото: пресслужба поліції Київщини.

Поліція провела рейди нічними клубами: вручили 219 повісток чоловікам

Протягом вихідних правоохоронці завітали до 420 закладів Києва з метою перевірити дотримання громадянами обмежень воєнного стану та запобігти порушенням комендантської години

Правоохоронці разом із представниками військового комісаріату провели рейди нічними закладами Києва: вручали чоловікам призовного віку повістки.

Про це повідомив очільник столичної поліції Іван Вигівський, якого цитує пресслужба відомства.

Силовики виявили два заклади, які працювали в нічний час, а в них - 413 осіб, котрі порушили комендантську годину. З числа цих громадян комісар перевіряв чоловіків призовного віку на наявність відповідних приписних посвідчень. У результаті 219 чоловікам було вручено повістки до військкомату.

Окрім того, правоохоронці виявили осіб, котрі мали при собі наркотичні речовини. За виявленими фактами було розпочато кримінальні провадження.

Під час комендантської години категорично заборонено пересуватися містом, окрім спецтранспорту та випадків крайньої необхідності».

«Також поліцейські склали 73 адміністративні протоколи за статтями 178 - розпивання алкогольних напоїв у заборонених місцях, 173 - дрібне хуліганство, 185 - злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського Кодексу України про адміністративні правопорушення. Ми й надалі будемо проводити такі відпрацювання, адже кожен мешканець столиці повинен розуміти усю серйозність ситуації та усвідомлювати небезпеку, яка нині ще є з боку країни-агресора.», – повідомив Вигівський . 

Він наголосив, що під час комендантської години категорично заборонено пересуватися містом, окрім спецтранспорту та випадків крайньої необхідності».

 

 

Telegram Channel