Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
10 загиблих, багато поранених і масштабна пожежа: перші подробиці обстрілу ТРЦ у Кременчуці

Жорстокості росіян немає меж.

Фото ДСНС.

10 загиблих, багато поранених і масштабна пожежа: перші подробиці обстрілу ТРЦ у Кременчуці

Із вогнем борються 115 рятувальників

У Кременчуці кількість загиблих внаслідок атаки на ТРЦ зросла до десяти.

Про це повідомив очільник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

«21 людину поранено та госпіталізовано. Шість із них – у важкому стані. Окрім того, 29 людям надано амбулаторну допомогу (без госпіталізації), зокрема двом дітям», – зазначив він.

Він також зазначив, що додаткової потреби в крові для потерпілих після удару в Кременчуці наразі немає.

21 людину поранено та госпіталізовано. Шість із них – у важкому стані. 

Як повідомили рятувальники, 27 червня о 15:50 у м. Кременчуці внаслідок ракетного обстрілу сталося влучання в одноповерхову будівлю торговельного центру з послідуючим горінням. Наразі площа пожежі в будівлі становить 10 тис. 300 кв м.

До гасіння залучено 115 осіб та 20 од. техніки ДСНС. До місця пожежі слідує пожежний потяг Укрзалізниці та МОГ ДСНС України.Як повідомило командування повітряних сил ЗСУ, у торговельно-розважальний центр у місті Кременчук російські окупанти влучили ракетами Х-22, випущеними із дальніх бомбардувальників Ту-22 М3. Літаки рашистів злетіли з аеродрому Шайковка, а пуски здійснювались з Курської області.

Багато місцевих після повідомлення про влучання ракети одразу ж відправились на місце трагедії. Зараз люди в сльозах намагаються знайти своїх родичів та близьких, які під час ракетного удару перебували всередині торгового центру.

Telegram Channel