Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Загиблих від удару росіян по ТЦ в Кременчуку вже більше. ФОТОрепортаж

На місці удару продовжують працювати рятувальники.

Фото: Цензор.Нет.

Загиблих від удару росіян по ТЦ в Кременчуку вже більше. ФОТОрепортаж

Щонаменше 18 людей загинули та 59 постраждали внаслідок ракетного обстрілу Росією торгівельного центру «Амстор» в Кременчуку. Джерело: https://censor.net/ua/n3350642

Щонаменше 18 людей загинули та 59 постраждали внаслідок ракетного обстрілу Росією торгівельного центру «Амстор» в Кременчуку.  Про це повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій, інформує Цензор.НЕТ.

«Наразі відомо про 18 загиблих та 59 постраждалих, з яких 25 - госпіталізовані. Інформація оновлюється», - йдеться у повідомленні.

«Наразі відомо про 16 загиблих та 59 постраждалих, з яких 25 - госпіталізовані. Інформація оновлюється», - йдеться у повідомленні.

На місці удару продовжують працювати рятувальники. Вони розбирають завали та ліквідовують осередки пожежі.

Раніше повідомлялося про 15 загиблих внаслідок обстрілуНагадаємо, що 27 червня росіяни нанесли ракетний удар по торговельному центрв «Амстор» в Кременчуці. В той час у ньому перебувало близько тисячі осіб. На 22-40 27 червня було відомо про 15 загиблих та 59 поранених українців. Ще 40 осіб звернулися із ззаявами про зниклих без вісті. Президент Зеленський назвав Росію країною-терористом. Із засудженням цього звірства виступили провідні політики світу. 

 
 

 

 

 Читайте також: Удар по Кременчуку: 40 зниклих безвісти, десятки людей у тяжкому стані.

 
Telegram Channel