Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Кременчуці після удару ракети знайшли 18 загиблих та 7 останків тіл: 21 людина зникла безвісти

Дані щодо кількості жертв постійно оновлюються.

Фото: 24tv.ua.

У Кременчуці після удару ракети знайшли 18 загиблих та 7 останків тіл: 21 людина зникла безвісти

Збройні сили Росії вдень 27 червня ракетами атакували ТРЦ у місті Кременчук. Завали на місці події все ще розбирають. Дані щодо кількості жертв постійно оновлюються

Збройні сили Росії вдень 27 червня ракетами атакували ТРЦ у місті Кременчук. Завали на місці події все ще розбирають. Дані щодо кількості жертв постійно оновлюються.

Станом на обід 28 червня встановили вже 18 загиблих мирних мешканців. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Крім того, на місці трагедії знайшли 7 останків тіл. Їх ідентифікують за допомогою ДНК-тесту. Наразі 21 людину вважають зниклою безвісти. У лікарнях медики надають допомогу 24 пораненим внаслідок ракетного удару.

Дані генеральної прокурорки України Ірини Венедіктової дещо відрізняються. Зокрема, вона повідомила про 36 зниклих безвісти після удару.

Зауважимо, дані генеральної прокурорки України Ірини Венедіктової дещо відрізняються. Зокрема, вона повідомила про 36 зниклих безвісти після удару.

Зазначимо, вранці 28 червня глава Полтавської ОВА Дмитро Лунін повідомив, що вже відомо про 18 загиблих. Він зауважив, що станом на ранок 28 червня 36 людей вважаються зниклими безвісти.

Читайте також: Після ракетного удару росіян по ТРЦ Кременчука Полтавської області надійшло понад 40 заяв від громадян про зникнення їхніх рідних.

Реклама Google

Telegram Channel