Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
«Ношу в серці дорогу й вимучену Україну»: Папа Римський відреагував на удар по ТЦ у Кременчуку

Папа Франциск.

Фото: vaticannews.va.

«Ношу в серці дорогу й вимучену Україну»: Папа Римський відреагував на удар по ТЦ у Кременчуку

Папа Римський Франциск засудив ракетний удар по торговому центрі в Кременчуці. І помолився за мир в Україні

У промові «Ангел Господній» на свято святих Петра і Павла в Католицькій церкві, Папа Франциск засудив бомбардування торгового центру в Кременчуці. Папа Франциск закликав до діалогу та припинення війни в Україні, повідомляє 24 Канал.

«Щодня я ношу в серці дорогу й вимучену Україну, яку продовжують бичувати варварськими нападами, як-от той, що вразив Кременчуцький торговий центр», – виголосив Папа Франциск.

«Закликаю вистояти, не втомлюючись, у молитві за мир: нехай Господь відкриє шляхи діалогу, які люди не бажають або не можуть знайти», – закликав Папа Франциск.

Він також закликав народи прийти на допомогу українському народу, «який так сильно страждає».

«Я молюся, щоб цій божевільній війні незабаром настав кінець, і я знову закликаю вистояти, не втомлюючись, у молитві за мир: нехай Господь відкриє шляхи діалогу, які люди не бажають або не можуть знайти», – закликав Папа Франциск.

Нагадаємо, що російські окупанти завадили ракетний удар по Кременчуку в понеділок, 27 червня. Одна з ракет влучила в торговий центр, де на той час перебували люди. Станом на 29 червня відомо про 18 загиблих. Ще близько 60 людей отримали поранення.

Внаслідок ракетного удару, будівля торгового центру була майже вщент зруйнована. Рятувальники й досі розбирають завали, намагаючись найти тіла під уламками.

Читайте також: На Одещині ППО збила таку саму російську ракету, яка вдарила в ТЦ в Кременчуці.

Реклама Google

Telegram Channel