Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
путін про війну в Україні: «нічого не змінилося, все йде за планом»

путін все ще хоче захопити більшу частину України.

Фото з відкритих джерел.

путін про війну в Україні: «нічого не змінилося, все йде за планом»

президент росії володимир путін заявляє, що метою «спецоперації» (так в рф називають війну) є захоплення Донбасу і створення «умов безпеки росії».

«Я ж сказав (24 лютого – ред.) про це прямо, публічно, на всю країну, на весь світ. Мені додати до цього нічого. Нічого не змінилося. Кінцева мета мною означена – це звільнення Донбасу, захист цих людей, і створення умов, які б гарантували безпеку самої росії. От і все. І робота йде спокійно, ритмічно.

Ну, як ви бачите, війська рухаються і досягають тих рубежів, які ставляться як завдання на певному етапі цієї бойової роботи. Все йде за планом», – сказав російський президент, якого цитує російська агенція «Интерфакс».  За його словами, окупація військами РФ у лютому Київщини була «відволікаючими діями». Про це передає Радіо Свобода.

«Тактика, запропонована міністерством оборони, Генштабом, куди війська рухати, куди пересувати, які об'єкти вражати, що за цей час зробити, коли кілька угруповань перебували там у центрі України, що за цей час мало бути зроблено на Донбасі, а там режим київський готувався до цього вже давно, з 2014 року, тому якісь відволікаючі дії там проводилися», – заявив путін.

Голова Національної розвідки США Авріл Хейнс 29 червня заявила, що володимир путін не змінив своїх політичних цілей і все ще хоче захопити більшу частину України.

Читайте також: Відомо, який відсоток українців проти того, щоб поступитися росії територією заради миру.

Telegram Channel