Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку розпочався тренінг психологічної підтримки для волонтерів

Треба вміти підтримати.

Фото Луцької міськради.

У Луцьку розпочався тренінг психологічної підтримки для волонтерів

Він відбувається у ВНУ ім. Лесі Українки

Сьогодні до Луцька на унікальний психологічний тренінг щодо боротьби із пост травматичним синдромом завітали викладачі Тихоокеанського університету Сіетла, доктори Джон Тоберн, Джефф Голгуін та Крістофер Тобі. Їх мета — підготувати фахівців нашої громади до роботи із постраждалими внаслідок війни з росією, йдеться на сайті Луцької міськради.

Їх мета — підготувати фахівців нашої громади до роботи із постраждалими внаслідок війни з росією.

«Ще від початку війни у міського голови Ігоря Поліщука з’явилася думка, що необхідно негайно посилено готуватися до надання психологічної допомоги постраждалим від бойових дій. Мова йде не лише про військових, які безпосередньо стикаються із жахіттям війни, а й про їх сім’ї, про внутрішньо перемішених осіб, про дітей та багатьох інших.

І я щиро вдячна усім причетним до організації цього заходу за ту роботу, яка проводиться вже сьогодні. Вам випала нелегка роль, ви маєте бути сильними, адже працюєте безпосередньо із людьми. Тож я бажаю, щоб сьогоднішній тренінг пройшов успішно, і ми разом попрацювали на благо України», - привітала присутніх та гостей заступник міського голови Ірина Чебелюк.

Тренінг відбувається за підтримки Луцької міської ради, почесного Консульства України в Сіетлі та благодійного фонду «Добра Справа». Він триватиме два дні у конференц-залі бібліотеки ВНУ імені Лесі Українки.

Читайте також: Луцькі депутати засідатимуть онлайн.

Реклама Google

Telegram Channel