Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Кадиров після провалу армії росії в Україні розмріявся про захоплення Польщі та Румунії

«Ми повинні охороняти весь світ...»

Фото pravda.com.ua.

Кадиров після провалу армії росії в Україні розмріявся про захоплення Польщі та Румунії

Глава Чеченської республіки заявив, що «що більша країна, то цікавіша»

Слова Кадирова, котрий відправляв жителів республіки вбивати українців, опублікували пропагандистські ЗМІ. «Якщо не зрозуміють нас, заберемо Варшаву, Польщу, Румунію, житимемо спокійніше», – сказав він воякам, передає news.obozrevatel.com.

Будемо наші правила диктувати. Вони – нелюди, ми не повинні віддавати їм те, що нам дав Всевишній.

«Ми повинні охороняти весь світ. Спокійно вирощувати дітей можна лише охороняючи Росію», – продовжив Кадиров. У дусі пропаганди він видав, що російські окупанти вже нібито захопили половину Лисичанська і вже «сьогодні-завтра його очистять». Насправді Росія не досягла тих цілей, про які оголошувала 4 місяці тому, напавши на Україну.

«Будемо наші правила диктіувати. Вони – нелюди, ми не повинні віддавати їм те, що нам дав Всевишній», – заявив він про чужі території, які не мають жодного стосунку до Росії, і тим більше Чеченської республіки.

Глава Чечні заявив, що «сам все своє життя присвятив боротьбі та пояснив, що він вважає за правильне віддати життя за інших, щоб їм було добре». Проте Кадиров не раз за чотири місяці повномасштабної війни довів, що його боротьба зводиться до образ у Telegram-каналі та брехні про захоплення міст і навіть особистий приїзд до України. Його, як і вояк, яких називають кадировцями, помічали хіба що в TikTok-боях.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel