Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У Британії вважають, що Україна може відвоювати всі окуповані території

Все буде Україна!

Фото: АрміяInform.

У Британії вважають, що Україна може відвоювати всі окуповані території

Збройні Сили України продовжують чинити рішучий опір російським окупантам. Звільнення усіх українських територій у межах міжнародно визнаних кордонів є лише питанням часу

У Великій Британії вважають, що Україна зможе відвоювати всі свої території, зокрема тимчасово окуповані росіянами Крим та Донбас. Про це заявила британська міністерка закордонних справ Ліз Трасс в етері радіомовлення BBC. Схожу перспективу оцінив очільник британського уряду Борис Джонсон, відповідаючи на запитання журналістів у Мадриді, передає 24 Канал.

Очільниця МЗС Великої Британії наголосила, що всі території України, які захопила Росія, є незаконно окупованими. Тому, за її словами, росіян просто необхідно витіснити з усіх цих територій.

Всі території України, які захопила Росія, є незаконно окупованими. Тому, за її словами, росіян просто необхідно витіснити з усіх цих територій.

Журналісти BBC запитали британську міністерку, чи вірить уряд Великої Британії, що Україна зможе деокупувати всі свої території у межах осяжного проміжку часу, на що посадовиця відповіла:

«Це реалістично, й саме тому ми надаємо (Україні – ред.) додаткову летальну військову допомогу», – підкреслила Ліз Трасс.

Читайте також: Поляки зібрали перший мільйон злотих на Байрактар для України.

Telegram Channel