Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Прибуток та вдале розташування торгового автомату

Волинь-нова

Прибуток та вдале розташування торгового автомату

Швидкий технічний розвиток останніх років значно розширив можливості для стартапів, які хочуть стати самозайнятими без великих капітальних вкладень

Яскравим прикладом цього є машина для закусок. Цей напрямок можна охарактеризувати як відносно новий для нас, але він набирає обертів рік у рік.

Важливий момент: Закусочна має свою назву у зв'язку з областю застосування (англійська «SNACK», що перекладається як закуска). Аналогічний пристрій оснащений холодильною установкою для продажу охолоджених продуктів (дрібно упакованих), а також напоїв у різних формах дозування (пляшки та банки, тетрапак) і це ще не весь список.

Це торгове обладнання прийшло до нас із Заходу. Воно стало настільки популярним у всьому світі, що сьогодні ви можете купити майже все у торговому автоматі (і це не лише їжа): піцу, предмети гігієни, книги, компакт-диски тощо.

Ще одна різниця між закусочною і кавоваркою, про яку я не згадував, полягає в тому, що оборот першої набагато вищий. В результаті ви швидше змінюєте асортимент продукції, і ваш бізнес стає більш затребуваним та довговічним. Звичайно ж, яке саме торгове обладнання купити - вирішувати вам, і нести відповідальність теж вам.

А тепер кілька слів про шахрайство. Намагайтеся зберегти свою націнку приблизно на п'ятдесят відсотків. Коли справа доходить до побутової техніки з гарячими напоями, їхня кількість може досягати двохсот, іноді навіть трьохсот відсотків, тому причина, через яку закусочні коштують набагато довше, очевидна.

Одним з найважливіших пунктів у вашому списку витрат є вартість оренди одного або кількох пристроїв, від яких значно залежить ваш майбутній дохід. З розумної точки зору, орендна плата повинна становити більше десяти відсотків від вашого щомісячного доходу. Сам оборот повинен бути в діапазоні 800-1000 доларів США, але якщо він не досягає мінімальної позначки, настав час змінити місце розташування пристрою, або доцільність такого бізнесу в цілому.

І пам'ятайте головне: автомати з продажу закусок сьогодні є досить поширеним видом бізнесу, тому будьте готові до всіх «жирних» місць, які вже зайняті. У цьому випадку ви повинні докласти зусиль, щоб викупити, можливо навіть деякі з цих місць.

Telegram Channel