Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чому не приходять 6 500 гривень допомоги у Дії та куди звертатися

За нарахування на банківські картки 6 500 грн відповідає Міністерство економіки.

Фото ілюстративне.

Чому не приходять 6 500 гривень допомоги у Дії та куди звертатися

На тлі повномасштабного вторгнення росії в Україну багато мешканців нашої країни отримали право допомоги від держави у розмірі 6 500 грн. Проте обіцяну виплату отримали не всі

Про те, чому не приходять 6 500 грн допомоги у Дії, йдеться у матеріалі Факти.Life. Про це пише Конкурент.

Щоб з’ясувати причину, необхідно звернутися до умов програми підтримки. Подати заявку на допомогу було можливо за допомогою сервісу Дія до 31 березня. Нині ця послуга недоступна.

Відомо, що влада виділила близько 21,45 млрд грн, що дозволяє допомогти 3,3 млн громадян. Отримані кошти можна витрачати без обмежень.

Відомо, що влада виділила близько 21,45 млрд грн, що дозволяє допомогти 3,3 млн громадян. Отримані кошти можна витрачати без обмежень.

Претендувати на матеріальну допомогу можуть наймані працівники, за яких сплачено ЄСВ, а також фізичні особи-підприємці всіх груп, які подали податкову звітність за 2021 рік або за 4-й квартал 2021 року.

Видання коштів обіцяли протягом 10 робочих днів з моменту використання послуги єПідтримка. Варто врахувати, що у строки нарахування коштів не враховуються вихідні.

Відомо, що за нарахування на банківські картки 6 500 грн відповідає Міністерство економіки. Якщо гроші досі не надійшли, можна звернутися до Мінекономіки за номером +38(044)253-61-36 або залишити форму зворотного зв’язку.

Тим, хто подавав заявку з 7 по 25 березня, однак гроші досі не отримав, варто звернутися до банку, на карту якого мали прийти гроші, або до Мінцифри, щоб з’ясувати причину, чому не прийшли виплати.

У Мінсоцполітики також підказали, що дізнатися, чи потрапила людина до Реєстру отримувачів, треба звернутися до Міністерства цифрової трансформації з відповідним запитом. У ньому потрібно вказати повне ПІБ, а також реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Читайте також: В колоні померла жінка, – водії про критичну ситуацію на польсько-українському кордоні.

Telegram Channel