Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Потрібну перевагу втримали. Збірна України обіграла Грузію (Відео)

Далі зустрінемося із Північною Македонією.

Фото із сайту sport.ua.

Потрібну перевагу втримали. Збірна України обіграла Грузію (Відео)

Команда Айнарса Багатскіса продовжує боротися за вихід на чемпіонат світу

Збірна України провела поєдинок проти Грузії у рамках кваліфікації ЧС-2023. У гостьовому поєдинку «синьо-жовті» програли грузинам з рахунком 83:88, тож у сьогоднішній зустрічі нашій команді потрібно було обіграти суперників із різницею як мінімум у шість очок, передає Спорт.юа.

У першій чверті на майданчику точилася рівна гра.

У першій чверті на майданчику точилася рівна гра. Але потім грузини організували невеликий ривок, і тренерський штаб нашої команди змушений був узяти тайм-аут. Після короткої паузи «синьо-жовті» заграли агресивніше. Відмінно увійшов у гру Санон, який у двох атаках набрав п'ять очок. Українці до мінімуму скоротили розрив у рахунку, а на останній хвилині двічі вразили кільце суперників з-за дуги (Ткаченко та Бобров).

У другій чверті підопічні Айнарса Багатскіса почали нарощувати свою перевагу. У збірної Грузії, навпаки, атакуюча гра катастрофічно не йшла. Багато чого не виходило у лідерів команди, що позначалося на діях наших суперників. На велику перерву команди пішли з перевагою «+13» на користь збірної України. Єдиним моментом, який засмутив українських уболівальників у другій чверті, стали чотири фоли Михайлюка. Забігаючи наперед, зазначимо, що наш заокеанський легіонер надалі заграв акуратніше, хоч п'ятого фолу і не уникнув.

Третя чверть стала малорезультативною, але за її підсумками збірна України зуміла закріпити свою перевагу.

У заключній десятихвилинці важливо було втримати здобуту перевагу, і українці старанно виконували це завдання. Хоча було непросто: давалася взнаки втома, став залітати дальній кидок у Макфаддена, розігрався Шенгелія. Грузини скоротили різницю до восьми очок, але більшого досягти не зуміли.

Збірна України здобула важливу перемогу. 4 липня наша національна команда у гостьовому матчі зустрінеться із Північною Македонією.

Читайте також: Львівські «Кажани» приєдналися до польської волейбольної PlusLiga!

ЧС-2023. Кваліфікація. Група G.

Україна – Грузія – 79:66 (23:20, 24:14, 13:10, 19:22)

Україна: Зотов (2), Лукашов (6), Санон (8+6 передач), Михайлюк (16+6 підбирань), Сидоров (4), Бобров (17+8 підбирань), Ткаченко (9+5 підбирань), Петров (3), Павлов, Крутоус (2), Пустовий (8+6 підбирань), Скапінцев (4).

Грузія: Макфадден (22), Бакрадзе, Андронікашвилі (4), Джинчарадзе (2), Шенгелія (21+5 підбирань), Бурджанадзе (1+5 підбирань), Корсантія, Берішвілі (1), Санадзе (8), Боколішвілі, Шермадіні (7+11 підбирань), Бітадзе.

Арена «Рига» (Рига, Латвія)

Реклама Google

Telegram Channel