Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Вернидуб похизувався патріотичним тату і розповів, як поєднує службу в ЗСУ з тренерською роботою (Фото)

Там, де я був раніше, було дуже "весело та гаряче".

Фото із сайту sport24.ua.

Вернидуб похизувався патріотичним тату і розповів, як поєднує службу в ЗСУ з тренерською роботою (Фото)

Юрій Вернидуб, який донедавна воював на фронті з російськими загарбниками, почав працювати на посаді головного тренера Кривбаса

З війська наставник повернувся з патріотичним татуювання зі зображенням тризуба та написом «Слава Україні». Вернидуб розповів, як поєднуватиме роботу в Кривбасі та службу в армії, пише Спорт24.

Ніхто мене не звільняв з лав ЗСУ, я не підписував контракт.

«Був наказ про моє переведення. Ніхто мене не звільняв з лав ЗСУ, я не підписував контракт. Я сам повернувся дуже швидко і 27 лютого пішов по мобілізації.

Мені дали можливість (працювати з командою – прим.), довго розмовляли на цю тему. Я не міг зрозуміти, як це може бути в час, коли йде війна. Але, люди переконали мене, що потрібно займатися своєю справою. Зараз є можливість займатися тренерською діяльністю, знаходячись в ЗСУ.

Якщо мені зателефонують і скажуть, що потрібно з’явитися за місцем моєї служби, то я повинен одразу це зробити. Переодягнутися у свою військову форму та поїхати туди, де я приписаний.

Я вже пару разів їздив. Щоб мене бачили, познайомитися з хлопцями. Там, де я був раніше, було дуже «весело та гаряче», – сказав Вернидуб Профутбол Digital.

Читайте також: Воротаря збірної росії з хокею намагаються мобілізувати

 
 

 

Telegram Channel