Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Пес Патрон пояснив, як поводитися з мотиваційними скупердяями

Пес Патрон.

Фото: Instagram пса Патрона.

Пес Патрон пояснив, як поводитися з мотиваційними скупердяями

Відомий собака радить підписникам завжди в себе вірити

Пес-сапер Патрон показав фоловерам в Instagram свої нові світлини, на яких він грається з палицею, передає ТСН.

У дописі собака поділився міркуваннями про віру в себе. Крім того, він мотивує своїх підписників завжди вірити у свої сили і, незважаючи на думку навколишніх, продовжувати йти до своєї мети.

Якщо вас оточують мотиваційні скупердяї - це не означає, що ви нічого не можете. Це лише означає, що у вас погане оточення. Немає такої палиці, яка була б вам не по зубах.

«Якщо вам коли-небудь і хто-небудь казав оце «В тебе нічого не вийде», «Ця палиця тобі не по зубах» - не треба на них ображатись. Якщо таке скажуть і наступного разу - уважно подивіться на цю людину, запам'ятайте, з яким виразом обличчя вона це казала. І тихенько продовжуйте свою справу. А коли все вийде - згадайте той вираз, і усміхніться йому.

Взагалі у людей є звичка знецінювати чужі досягнення, ламати крила.

Собаки багато спостерігають за людьми. Ви думаєте, що коли ви говорите з кимось, а ми просто сидимо і нічого собі не думаємо - помиляєтесь. Ми першими відчуваємо, що ваш співрозмовник маніпулятор чи «зневірянт». Просто вам не кажемо, ну бо по-перше, як ми заговоримо - то ви подумаєте, що ви точно здуріли, а по-друге, не собаче то діло.

Вірити в себе важливо. Ось як кулька повітряна не полетить, якщо в ній не буде гелію - так і людина не може витворяти всіляке без віри в себе. І якщо вас оточують мотиваційні скупердяї - це не означає, що ви нічого не можете. Це лише означає, що у вас погане оточення. Немає такої палиці, яка була б вам не по зубах. Всім впевнений лизь», - написав Патрон.

Читайте також: Шольц розповів, коли путін ухвалив рішення про вторгнення в Україну.

Telegram Channel