Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Я купив ЗСУ броньовик: волонтери оголосили збір коштів на бронемашини для Десантно-штурмових військ

Це перший випадок, коли нову бойову бронетехніку продають волонтерам і благодійникам.

Волинь-нова

Я купив ЗСУ броньовик: волонтери оголосили збір коштів на бронемашини для Десантно-штурмових військ

Волонтери ГО «Справа Громад» оголосили збір коштів на партію італійських бронемашин для Десантно-штурмових військ

 50 млн грн вже вніс Фонд Порошенка, ще треба зібрати 45 млн грн – повідомляє волонтер Юрій Бірюков. «Три місяці підготовки проекту, можна було б «вигоріти» після перегляду картинок і відео, заспокоїтися. Але ні, та сама «щеняча» насолода в перші хвилини на променаді заводу при вигляді броньованих машин», – пише Бірюков у Facebook.

Спеціальні супер-ексклюзивні футболки «Я купив броньовичок для ЗСУ»

 

 «Ми розпочали цей проект в середині березня, коли північ країни була ще окупована, Ірпінь та Буча, але ми завчасно спланували, розуміючи терміни оформлення документів та терміни доставки. Експортні документи видаються через три місяці. З усіма мислимими і немислимими підключеннями представників Міноборони, зі зв’язком дипломатичного корпусу та аташату, в тому числі відомі в європейських структурах та урядах. ПЕРША в історії італійська експортна ліцензія на продаж військової техніки неурядовій організації за межами ЄС. Це вже досягнення», – наголошує Бірюков.

 

  Волонтер зазначає, що броньовики дуже чекають у військах. «Одинадцять повноцінних броньованих машин для десантно-штурмового батальйону, якому на початку формування дали лише п’ять вантажівок», – пояснює він.

«Для оплати контракту потрібно зібрати 45 млн грн. Насправді сума – удвічі більша, але як завжди, традиційна половина Порошенка вже внесена, аванс сплачено. Броньовані машини готові до відправки, вони будуть доставлені протягом тижня після повної оплати. Але спочатку – оплата. Нам треба зібратися і зібрати. Ми можемо це зробити! Потрібно знайти можливість, потрібно показати цей проект своїм друзям. Ці бронемашини – це не тільки «перевезення особового складу», не просто «захист особового складу від куль та уламків». Це просто ми – і вони, наші хлопці. Це про наших військових і наш шанс їм допомогти. Нам потрібно об’єднатися», – наголошує Юрій Бірюков.

«Ну, і на останній штрих – ми придумали кілька способів подякувати ВАМ за допомогу. На спеціальній металевій пластині всередині машини є ваші імена (строго необов’язково і з можливістю варіації), а також спеціальні супер-ексклюзивні футболки «Я купив броньовичок для ЗСУ». Це все є на сайті», – пише Бірюков.

 

 Як повідомив у соцмережах Петро Порошенко, партія з 11 нових бронемашин MLS SHIELD італійського виробництва буде поставлена у Десантно-штурмові війська України. Це перший випадок, коли нову бойову бронетехніку продають волонтерам і благодійникам – сказав Порошенко, який побував на підприємстві в Італії і показав ці машини. Переговори про отримання експортної ліцензії тривали три місяці, Фонд Порошенка вже вніс 50 млн грн авансу.

Донат-платформа:

https://spgr.org.ua/uk/shields/

Рахунки по Україні:

ТІЛЬКІ ДЛЯ ПРИВАТ 24

5169 3305 2068 6400

Для ІНШИХ банків:

5375 4115 0177 8331

PayPal:

Переказ на: [email protected]

Тип переказу: Family/Friends

Telegram Channel