Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Із громади на Волині воїнам на передову передали іменні посилки (Фото)

До військових поїхали іменні посилки від рідних і патріотичні обереги, які з любов’ю та молитвою виготовили у Бережанці.

Фото: Городищенська громада.

Із громади на Волині воїнам на передову передали іменні посилки (Фото)

російська агресія стала найбільшим викликом для існування незалежної України та української нації. Усі українці об’єдналися для відсічі жорстоким окупантам, мета яких – знищення нашої держави, геноцид та поневолення українського народу

З початком повномасштабного вторгнення росії Городищенська громада під керівництвом голови Світлани Соколюк організувала збір допомоги українським військовослужбовцям і наразі центральний пункт прийому та видачі гуманітарного вантажу продовжує свою активну роботу.

Невтомні трудівниці працюють майже без вихідних, щодня готуючи домашні смаколики для бійців української армії. Кожного дня передаються смажені пиріжки, вареники та інша смакота для підняття бойового духу та настрою наших захисників – військових, котрі наразі отримують медичну допомогу та проходять лікування у Волинській обласній психіатричній лікарні м. Луцька Волинської обласної ради. 

До військових поїхали іменні посилки від рідних і патріотичні обереги, які з любов’ю та молитвою виготовили у Бережанці.

А сьогодні спільними зусиллями працівників апарату ради, закладів освіти та культури Городищенської ТГ, небайдужих жителів громади було відправлено чергову допомогу (свіжу домашню випічку, згущене молоко, каші з м’ясом, паштети, засоби гігієни, білизну, медикаменти й інші необхідні продукти та речі) на передову до наших місцевих хлопців-воїнів, які боронять Україну від російських загарбників.

Також до військових поїхали іменні посилки від рідних і патріотичні обереги, які з любов’ю та молитвою виготовили у Бережанці.

 

 Читайте також: «У Рожищі збирають кошти на авто для розвідників».

Реклама Google

Telegram Channel