Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Пояснили, що робили рятувальники на найбільшому елеваторному комплексі у Володимирі (Фото)

Важливо знати, як поводитися у разі надзвичайної ситуації.

Фото Володимир-Волинської міськради.

Пояснили, що робили рятувальники на найбільшому елеваторному комплексі у Володимирі (Фото)

Вони перевірили готовність сільськогосподарських підприємств до жнивної кампанії

8 липня рятувальники Володимир-Волинського РУ ГУ ДСНС України у Волинській області з метою запобігання виникнення пожеж і загорянь провели позапланові інструктажі із забезпечення пожежної безпеки під час жнив з працюючим персоналом та навчання щодо ліквідації пожеж на сільськогосподарських підприємствах, що займаються вирощуванням, збором, зберіганням та реалізацією зернових. Про це йдеться на сайті Володимир-Волинської міськради.

Було проведено навчання на елеваторному комплексі одного з найбільших підприємств Володимир-Волинської громади. На подію виїжджав пожежний автомобіль та команда рятувальників. 

На території країни розпочалась зернозбиральна кампанія. Щоб жнива пройшли без втрат, рятувальники наголошують на необхідності дотримання протипожежних заходів у місцях збирання, перероблювання й зберігання зернових.

Відтак, було проведено навчання на елеваторному комплексі одного з найбільших підприємств Володимир-Волинської громади. На подію виїжджав пожежний автомобіль та команда рятувальників. 

Погасити пожежу на зерносховищі – дуже нелегка задача. Хлопці розповідають, що спочатку пожежникам треба переконатися, чи вимкнена електрична зерносушка і лише тоді розпочинати рятувальні дії. Гасіння полум’я чергують з розвантаженням елеватора від зерна, тому процес пожежогасіння на такому масштабному комплексі може затягнутися на цілий день.

 

 Цього ж дня рятувальники відвідали філію ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» у Володимирі. Оскільки комбінат хлібопродуктів належить до об’єктів із підвищеною небезпекою виникнення загоряння, його працівникам провели інструктаж, а також здійснили огляд дотримання правил пожежної безпеки під час жнив. Було оглянуто наявність вогнегасників, дотримання правил експлуатації машин та агрегатів і проведено додаткові інструктажі працівникам. 

 

 Встановлено, що об’єкт готовий до роботи з урахуванням певних рекомендацій, які були надані до виконання. На завершення рятувальники залишили пам’ятки з питань дотримання правил пожежної безпеки під час жнив.

Опісля навчань рятувальники провели інструктаж поводження з вогнегасниками та дій у випадку виникнення пожежі.

Читайте також: У Володимирі облаштували нову зупинку (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel