Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Сьогодні в Горохові всі шукають особливого Петра (Фото, відео)

З роси і води Вам, козаче!

Фото з архіву volyn.com.ua.

Сьогодні в Горохові всі шукають особливого Петра (Фото, відео)

Горохівчани вітають з Днем народження, з Днем Ангела підполковника міліції і поштовика

Телефон не змовкає в Петра Бабія. Йому, найкрутішому ексслідчому Горохівського РВ УМВС України у Волинській області адресують щирі вітання колишні працівники райвідділу. Петра Івановича  з любов’ю здоровить  сім’я, з повагою – його нинішній колектив горохівських поштовиків.

Дорогий наш імениннику!

З роси і води Вам, козаче!
«Ой, лихо, не Петрусь» ... дідусь Петрусь! 

Бути з Вами друзями – це КРУТО! Виручите, допоможете, поділитися, підтримаєте, порадите… Словом, усі дієслова про щиру дружбу – це про Вас. І якщо хочеться усміхнутися від дотепного жарту інтелігента та інтелектуала, – то це теж до Вас.

Наш імениннику! Бути з Вами друзями – це КРУТО! Виручите, допоможете, поділитися, підтримаєте, порадите… Словом, усі дієслова про щиру дружбу – це про Вас. І якщо хочеться усміхнутися від дотепного жарту інтелігента та інтелектуала, - то це теж до Вас.

Ми бажаємо Вам міцного-міцного здоров’я. Нехай все у Вас буде гаразд: усміхається від щастя добропорядна родина, цінують друзі, поважають колеги!  

Нехай насиане перемога, мир і все буде Україна! Добра Вам, любові, достатку, многоліття і удачі.

Щиро – Друзі з газети «Волинь», Данії і Горохова.

А подарунком від нас нехай стане ця пісня від земляків про літо і, звісно, – любов :

Читайте також на volyn.com.ua: «За кілька метрів від кордону Волині з білоруссю горохівські митці «націлили» в сторону сусідів музичні колонки (Фото, Відео)​».

Telegram Channel