Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Порошенко у зруйнованому храмі звернувся до кіріла гундяєва: ви злочинці і будете відповідати перед людьми та Богом (Відео)

«В цьому селищі не залишилося жодної людини, бо всі цивільні об’єкти зруйновані тими злочинцями, яких ви благословити на вбивство українців».

Фото Європейська солідарність.

Порошенко у зруйнованому храмі звернувся до кіріла гундяєва: ви злочинці і будете відповідати перед людьми та Богом (Відео)

Петро Порошенко під час поїздки на південний фронт побував у вщент зруйнованому росіянами селищі. П’ятий Президент біля розстріляної церкви емоційно звернувся до очільника російської церкви кіріла гундяєва

 

 «Хочу передати це відео гундяєву – злочинцю. Це за вашим благословенням в Україні оце роблять з храмами, з церквами, з Божим домом, де люди молилися Господу», – сказав Порошенко.

В цьому селищі не залишилося жодної людини, бо всі цивільні об’єкти зруйновані тими злочинцями, яких ви благословити на вбивство українців.

 

 «В цьому селищі не залишилося жодної людини, бо всі цивільні об’єкти зруйновані тими злочинцями, яких ви благословити на вбивство українців. І саме тому я твердо переконаний – вашій кліці мають бути в усьому світі запроваджено санкції. І ви маєте нести відповідальність – перед тим, як ви понесете її перед Богом, щоб і на землі вас чекав суд», – наголосив Порошенко.

 Петро Порошенко також передав захисникам на передовій військове спорядження – зокрема, засоби зв’язку, Старлінки, дизельні генератори, літню форму. «Ми не розкриваємо, де це, але робимо все для того, щоб краще оснастити тих, хто найближчим часом має відповідно до наказів перейти в контрнаступ», – говорить Порошенко.

 

 «Ми обговорили, що треба озброїти наших військових дронами. Нам треба знайти і привезти  засоби радіоелектронної боротьби, в тому числі і проти російських БПЛА «Орлан», і дрони для кращої координації з артилерією, і контрбатарейні засоби. Все для того, щоб «боги війни» – артилерія, щоб новітні системи дронів в чіткій координації мали достатню кількість боєприпасів, достатню інформацію, куди стріляти, і знищували ворога», – пояснює Петро Порошенко.

 

 Як відомо, Петро Порошенко 26 квітня закликав світових лідерів та українську владу запровадити санкції проти російської православної церкви та її очільника гундяєва (кіріла) за участь у воєнних злочинах та геноцид українців.

 

 «В ході російсько-української війни російська православна церква виявила себе як організація, яка безпосередньо бере участь у воєнних злочинах та геноциді українців, разом із путінськими політиками і військовими злочинцями. Предстоятель рпц кіріл неодноразово публічно підтримував злочини рф проти нашої держави, публічно «благословляючи» агресорів. Ми закликаємо світ застосувати санкції проти рпц як організації – посібника тероризму і співучасника геноциду, а також проти її предстоятеля та інших представників керівництва. Є всі підстави накласти арешт на майно і рахунки рпц і її керівництва, які знаходяться за межами рф, і передбачити механізм спрямування їх для покриття витрат відбудови України. І це має бути зроблено негайно», – переконаний Порошенко.

 

 

 

Реклама Google

Джерело: Європейська солідарність.
Telegram Channel