Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Окупанти посилили свої ДРГ україномовними найманцями, використовують українську форму

Ніякі переодягання не допоможуть! Маски давно знято!

Фото: Високий замок.

Окупанти посилили свої ДРГ україномовними найманцями, використовують українську форму

Гайдай наголосив, що ситуація стабілізувалася через знищення складів боєприпасів противника

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив про посилення російських ДРГ україномовними найманцями, які використовують українську форму для подолання українських блокпостів, інформує «Інтерфакс-Україна».

«Рашисти посилили роботу своїх ДРГ кількісно та якісно: на наші блок-пости виходять найманці з «Ліги», що говорять українською та перевдягнуті в нашу військову форму», – написав він у телеграм-каналі в середу ввечері.

.«Рашисти посилили роботу своїх ДРГ кількісно та якісно: на наші блок-пости виходять найманці з «Ліги», що говорять українською та перевдягнуті в нашу військову форму», – написав він у телеграм-каналі в середу ввечері.

«Ситуація більш-менш стабільна. орки не наважуються йти в наступ. Відчувається їхня знесиленість після знищення складів з боєприпасами. Але тим не менш, обстріли продовжуються, і ворожі ДРГ намагаються знайти слабкі місця в обороні Луганщини, на щастя, безуспішно», – констатував голова ОВА.

Читайте також: «Одним пострілом нищить броньовану техніку: на Одещині морпіхи проводять тренування стрільби з гранатомета (Відео)»

Реклама Google

Telegram Channel