Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Жителям Ківерцівщини повідомили, чи можна бути в магазині під час повітряної тривоги

Дбайте про безпеку.

Фото: voladm.gov.ua.

Жителям Ківерцівщини повідомили, чи можна бути в магазині під час повітряної тривоги

Не можна ігнорувати сигналів про небезпеку ракетних ударів

Ківерцівська міська рада повідомляє про те, що згідно Розпорядження міського голови № 78-во від 14.07.2022 року комунальним підприємствам, установам, організаціям, закладам торгівлі та громадського харчування під час сигналу «Повітряна тривога» необхідно тимчасово припиняти роботу, йдеться на сайті Ківерцівської міськради.

Після початку оповіщення в обов’язковому порядку повідомляти усіх працівників про можливість перейти в найближче укриття.

Комунальним підприємствам, установам, організаціям, закладам торгівлі та громадського харчування під час сигналу «Повітряна тривога» необхідно тимчасово припиняти роботу.

«Наполегливо просимо не нехтувати попереджувальними сигналами про небезпеку. Адже, попри те, що ситуація на Волині, зокрема і у нашій Ківерцівській громаді, досі залишається відносно спокійною, закликаємо усіх людей в жодному випадку не нехтувати сигналами повітряної тривоги!» - йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що повітряну тривогу оголошують тоді, коли сили протиповітряної оборони сповіщають про рух ворожих літаків у напрямку області або є підтвердження запуску балістичних ракет. 

Точне місце атаки ворога визначити важко, адже ракети можуть змінювати траєкторію польоту.

Читайте також: На Ківерцівщині діти-переселенці безкоштовно відпочивають у літньому таборі.

Реклама Google

Telegram Channel