Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Волинські захисники розповіли про ситуацію на українсько-білоруському кордоні за тиждень

Переможемо!

Фото: Телеграм.

Волинські захисники розповіли про ситуацію на українсько-білоруському кордоні за тиждень

Ситуація на українсько-білоруському кордоні протягом тижня суттєвих змін не зазнала. Ознак формування наступальних угрупувань супротивника не виявлено

Особовий склад 100 Окремої бригади ТрО Волині у взаємодії з іншими складовими сил оборони краю надійно контролює ситуацію у зоні своєї відповідальності вздовж кордону із рб, повідомляють у телеграм-каналі бригади.

Зберігається загроза завдання авіаційних та ракетних ударів військами рф з території рб по об’єктах на території України.

Особовий склад 100 Окремої бригади ТрО Волині у взаємодії з іншими складовими сил оборони краю надійно контролює ситуацію у зоні своєї відповідальності вздовж кордону із рб.

«Цього тижня на нашу бригаду відбулась інформаційна атака з боку мо рф, речник якого оголосив нас «розформованими», «роззброєними» та «взятими під варту». На тлі недолугих і абсолютно брехливих заяв ворога підрозділи нашої бригади із особливим завзяттям продовжують відточувати свою бойову готовність, гартувати морально-психологічний дух, нарощувати інженерні загородження та зміцнювати фортифікаційні споруди» ,- йдеться у повідомленні

Командування бригади вкотре закликає волинян не розповсюджувати фейки і довіряти тільки офіційним джерелам інформації.

Читайте також: Що далі летітимуть ракети HIMARS, то швидше закінчиться війна – Подоляк.

Реклама Google

Telegram Channel