Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Заступник керівника Офісу президента перевірив ситуацію на кордоні з білоруссю в межах Волині

Фото з телеграм-каналу Кирила Тимошенка.

Заступник керівника Офісу президента перевірив ситуацію на кордоні з білоруссю в межах Волині

Подивився як облаштований кордон на межі України та білорусі у Волинській області

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко оглянув, як облаштований кордон на межі України та Білорусі у Волинській області.

Про візит на Волинь він поінформував у своєму телеграм-каналі.

До війни ми планували у 2022 році реалізувати проєкт з обладнання кордону не лише фортифікаційними спорудами, а й спеціальними засобами стеження. Війна внесла свої корективи у цей процес, але тут на Волині це питання вирішують на рівні обласної, місцевої влади та Держприкордонслужби.

Військові облаштували справді серйозні загородження, а місцева влада допомогла з камерами стеження. Тут застосували і тепловізійні камери. Важливо, що за ділянками кордону можна спостерігати онлайн.

Кордон захищений і на Сумщині, і на Чернігівщині, і на Київщині, і на Житомирщині, і на Рівненщині, і звісно, на Волині. Але сучасною системою стеження можуть похвалитися не всі. Будемо закривати це питання, щоб моніторинг ситуації був на найвищому рівні.

Крім того, тут працюють пункти пропуску. Бачили сьогодні маріупольців, яких окупаційна влада «евакуювала» на територію росії. Люди змушені перетинати кордон з боку білорусі і користуватися прикордонними пунктами пропуску тут.

Звісно кордон захищений і на Сумщині, і на Чернігівщині, і на Київщині, і на Житомирщині, і на Рівненщині, і звісно, на Волині. Але сучасною системою стеження можуть похвалитися не всі. Будемо закривати це питання, щоб моніторинг ситуації був на найвищому рівні.

 

Читайте також: На кордоні Рівненщини з білоруссю поставили бетонні блоки і протитанкові міни (Відео)

Telegram Channel