Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Волині в ДТП загинули поліцейський і нацгвардієць: подробиці аварії

Смертельна аварія сталася 27 липня.

Фото: Нововолинськ інфо.

На Волині в ДТП загинули поліцейський і нацгвардієць: подробиці аварії

Автомобіль наїхав на правоохоронців, коли ті перевіряли інше авто

27 липня, на автодорозі Нововолинськ – Володимир на тимчасовому контрольно-пропускному пункті на виїзді з Нововолинська легковий автомобіль, за кермом якого був сержант поліції, спробував об’їхати авто, яке вже проходило перевірку, і наїхав на поліцейського та нацгвардійця. Вони загинули на місці аварії.

Про це повідомляє ІА Волинські Новини з посиланням на ДБР.

Окрім винуватця аварії, в автівці перебувало ще двоє пасажирів, одного з них із травмами госпіталізували.

За кермом якого був сержант поліції, спробував об’їхати авто, яке вже проходило перевірку, і наїхав на поліцейського та нацгвардійця. Вони загинули на місці аварії.

Слідчі територіального управління ДБР, розташованого у Львові, затримали водія. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ст.286 ч.3 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель кількох осіб, – караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років).

Також вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, в пресслужбі поліції Волині повідомили, що внаслідок ДТП, загинув дільничний офіцер Ковельського районного управління Мороз Ігор Володимирович. Поліцейському було лише 40 років. Без батька залишилось двоє неповнолітніх дітей.

Telegram Channel