Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Сука-війна»: Kozak System опублікували нову пісню на слова загиблого поета і ветерана Гліба Бабіча (Відео)

Іван Леньо і Гліб Бабіч.

Фото: Гліб Бабіч/Facebook.

«Сука-війна»: Kozak System опублікували нову пісню на слова загиблого поета і ветерана Гліба Бабіча (Відео)

У п’ятницю, 29 липня, стало відомо, що на війні загинув ветеран, музикант, поет і керівникволонтерської ініціативи Res_Publica. Брати по зброї Гліб Бабіч. Гурт Kozak System опублікував нову пісню, написану на його слова. Крім активної волонтерської діяльності та військової звитяги Гліб Бабіч писав тексти пісень для різних гуртів, зокрема для Kozak System. Гурт та його лідер Іван Леньо вшанували пам’ять загиблого на війні ветерана та волонтера

«Дорогий мій, Друже. Дорогий мій впертий і добрий, Друже. Ти прийшов в це життя як світлий Янгол. Біля тебе було завжди тепло і драйвово. Ти завжди мріяв і робив. Ти знав, чого хочеш, і був переконливим в своїй правоті. Ти був унікальним поєднанням справжнього воїна і справжнього поета», — написав Іван Леньо на офіційній сторінці гурту у Facebook.

Він перелічів усі пісні, які написані на слова Гліба Бабіча. Це Подай зброю, Сила і зброя, Досить сумних пісень, Свобода наче любов, Мольфар, Ті, що тримають небо над Різдвом. На днях гурт мав представити ще одну пісню, яка називається Не покинь.

Вшановуючи пам’ять Гліба Бабіча, Kozak System опублікували пісню у свої соціальних мережах.

«Ніколи б не подумав, що саме вона стане прощальною в нашому з тобою житті. Я тебе любив. І люблю. І буду любити. Бо ти мій внутрішній голос. Ти був чесним і справжнім… Сука -війна. Любимо. Назавжди, Брате», — написав Іван Леньо.

«Ніколи б не подумав, що саме вона стане прощальною в нашому з тобою житті. Я тебе любив. І люблю. І буду любити. Бо ти мій внутрішній голос. Ти був чесним і справжнім. І дуже добрим. Дуже. І безкорисливим. Глібич, дорогий, дай сигарету, будь ласка, сьогодні я закурю… Ти відірвав сьогодні шматок мого серця… Сука -війна. Любимо. Назавжди, Брате», — написав Іван Леньо.

Читайте більше: «Воїн і поет. Загинув Гліб Бабич»

Реклама Google

Telegram Channel