Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
В уряді повідомили, коли можуть обрати нового директора НАБУ

Дали старт конкурсній процедурі.

Фото із сайту unn.com.ua.

В уряді повідомили, коли можуть обрати нового директора НАБУ

Обрання нового директора Національного антикорупційного бюро України може відбутися впродовж двох місяців з першого офіційного засідання конкурсної комісії

Про це в ефірі телемарафону сказав міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, пише УНН. 

Я думаю, що впродовж двох місяців від першого офіційного засідання це відбудеться.

«Я думаю, що впродовж двох місяців від першого офіційного засідання це відбудеться», - сказав Немчінов у відповідь на запитання, як швидко можна очікувати обрання нового директора.

Зі слів міністра, нещодавно було усунуто непорозуміння з можливим конфліктом інтересів одного з членів конкурсної комісії, який представляє донорів. Він був одночасно членом комісії з відбору спеціального антикорупційного прокурора. Однак, комісія з обрання керівника САП завершила роботу, і «тепер немає жодних обмежень».

«Усі шість членів комісії як від української сторони, так і від міжнародної можуть розпочати роботу. Вчора Прем'єр-міністр Денис Шмигаль звернувся до членів конкурсної комісії для того, щоб найскорше провели перше офіційне засідання. Дали старт конкурсній процедурі. Секретаріат Кабінету міністрів забезпечив повний об'єм роботи для того, щоб вони працювали комфортно і оперативно», - зазначив він.

Читайте також: Армія рф намагається замінити знищені мости біля Херсона двома понтонними переправами - британська розвідка

Реклама Google

Telegram Channel