Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Ковелі провели в останню дорогу патріота Сергія Кореня (Фото)

Світла пам’ять Герою!

Фото з фейсбук-сторінки Ігоря Чайки.

У Ковелі провели в останню дорогу патріота Сергія Кореня (Фото)

Вої, патріот, син України, який віддав життя за її волю

30 липня у Ковелі попрощалися з Героєм Сергієм Коренем. 

Про це повідомив у фейсбуі Ковельський міський голова Ігор Чайка

«Йдучи на фронт у перші дні війни 2022, Сергій взяв із собою військовий досвід з участі в АТО у 2015-2016 роках. Брав віру в перемогу, оптимізм, з яким крокував по життю, любов до сім‘ї і України…Це допомагало воїну на фронті, давало йому сил продовжувати боротьбу. Але ця війна стала для Сергія останньою... За місяць до своєї трагічної загибелі він встиг відзначити свій 43 день народження. І тепер в біографії Сергія є дві символічні дати: народився 28 червня, коли Україна святкує День Конституції — загинув 28 липня, коли наша країна вперше святкувала День Української Державності», – написав мер. 

І тепер в біографії Сергія є дві символічні дати: народився 28 червня, коли Україна святкує День Конституції — загинув 28 липня, коли наша країна вперше святкувала День Української Державності»

«Наш обов‘язок — бути достойними героїчного подвигу Сергія Кореня, вписати його ім‘я золотими літерами в книгу нашої пам‘яті. Тепер він на небесах і буде тримати небо над Україною, за яку поклав своє життя. Низький уклін і співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять Герою», – додав у дописі Чайка. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telegram Channel