Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Сьогодні йому виповнилося б 31: війна забрала життя волинянина Андрія Дудіка

Сьогодні Герою виповнилося б 31..

Фото з фейсбук-сторінки Даяни Дудік.

Сьогодні йому виповнилося б 31: війна забрала життя волинянина Андрія Дудіка

Сумна звістка сколихнула Локачинську громаду

У війні з російськими загарбниками загинув захисник Андрій Дудік.

«Висловлюємо співчуття дружині, донечці, батькам та рідним! Андрій назавжди залишиться в нашій пам'яті як справжній Українець, дбайливий батько та син, надійний товариш і мужній захисник та справжній патріот Локачів! Вічна пам'ять! Герої не вмирають!» – повідомили на сторінці Локачинської селищної ради.

Дружина Героя у фейсбуці опублікувала щемний допис та поділилася останніми фото з коханим.

«31 липня тобі мало бути 31, а залишиться назавжди 30...»

«Наше останнє спільне фото... 9 травня... День народження, мені 30. Думала, що гіршого дня народження не може бути... Тебе забрали до Володимира на навчання. І ти мені обіцяв, що буде найкращий день народження, коли ти приїдеш... А ні... Може бути ще один найгірший день народження.

31 липня тобі мало бути 31, а залишиться назавжди 30...

Ти вирішив вибрати собі такий шлях, хоч як я просила не робити цього і не розуміла чому... Ти обіцяв повернутись... Ти мені вселив віру в те, що все буде добре, що по-іншому і бути не може. Ти був підтримкою і опорою. Обіцяв поїхати ненадовго і повернутися живим, а не Героєм. Чому ти не виконав цієї обіцянки?.. Всі відповіді на питання, як так можна бути схожою на тата, починаючи із зовнішності, закінчуючи поведінкою і навіть вподобанням музики, знайшлися. Але ж якою ціною... Що ти наробив, чому ти її залишив, як вона має бути без тебе, своєї найріднішої душі??? Саме ти міг найкраще її заспокоїти, розрадити. Як я маю справитися без тебе???? Як багато запитань і немає відповідей... З днем народження тебе, наш Ангел. Назавжди в наших серцях...» – написала Даяна Дудік. 

 

 

 

Telegram Channel