Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Класова ненависть: офіцер назвав причину особливої жорстокості бурятів у війні проти України

Експерт каже: «Переважно там агресивні малолітки, вседозволеність».

Фото: censor.net.

Класова ненависть: офіцер назвав причину особливої жорстокості бурятів у війні проти України

28 липня російські канали поширили відео знущань з українського військовополоненого. Захисника двоє російських окупантів скалічили: провели кастрацію канцелярським ножем. За попередніми даними, один з них якут

Росія пішла на звірства в Україні насамперед через відправлення в нашу країну військовослужбовців з Бурятії, відомих своєю жорстокістю.

Вони ніколи не бачили, як можна жити. Жорстокість пов'язана з класовою ненавистю. Про це розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону начальник Департаменту патрульної поліції України Євген Жуков «Маршал».

«У них туалет в 300 метрах у полі стоїть. Вони ніколи не бачили, що так можна жити. По-друге, переважно там агресивні малолітки, вседозволеність», – сказав Жуков.

-- Вони ніколи не бачили, як можна жити. Жорстокість пов'язана з класовою ненавистю. Про це розповів начальник Департаменту патрульної поліції України Євген Жуков «Маршал».

Також «Маршал» розповів про вседозволеність для окупантів.

«Ось він побачив, що можна все: вдарити, застрелити, вбити, забрати. А командир йому нічого не говорить – то можна все робити. Ось вони й робили», – розповів Жуков.

28 липня російські канали поширили відео знущань з українського військовополоненого. Захисника двоє російських окупантів скалічили: провели кастрацію канцелярським ножем.

А розслідувачі назвали ім'я росіянина, який катував, а потім убив полоненого українського військового.

Читайте також: «Назвали справжнє ім'я росіянина, який катував і вбивав українських полонених – фото»

Telegram Channel