Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Займався боксом і навчав дітей: що відомо про нацгвардійця, якого на Волині на блокпосту переїхав поліцейський

20-річний нацгвардієць Максим Куць загинув на місці.

Фото: Обозреватель.

Займався боксом і навчав дітей: що відомо про нацгвардійця, якого на Волині на блокпосту переїхав поліцейський

Аварія на КПП сталася минулого тижня

 Автомобіль, за кермом якого перебував поліцейський, протаранив блокпост і на смерть збив двох правоохоронців. На місці загинули 20-річний нацгвардієць Максим Куць та 40-річний дільничний Ковельського райуправління Ігор Морозов.

Нагадаємо, трагедія сталася 27 липня близько 21:00 на контрольно-пропускному пункті під час виїзду з міста Нововолинськ. Автомобіль Opel, за кермом якого був поліцейський, спробував об'їхати чергу з інших автомобілів і на швидкості протаранив бетонні блоки та збив двох правоохоронців. На фото видно, що бетонні блоки розлетілися в сторони – такої сили був удар. 20-річний нацгвардієць Максим Куць і 40-річний дільничний Ігор Морозов загинули на місці. У салоні Opel, окрім поліцейського, перебували ще двоє правоохоронців, одного з них травмовано.

 

Як повідомляє Обозреватель, винуватцем аварії виявився сержант поліції 21-річний Олег Крючко. Про це у  фейсбуці повідомив активіст Тарас Сватко. 

У ДБР, яке розслідує цю аварію, повідомили, що за попередніми даними, водій був тверезий.

Загиблий 20-річний Максим Куць в армію був призваний навесні минулого року. До цього він навчався у професійно-технічному училищі у Володимирі (колишній Володимир-Волинський) Волинської області, за спеціальністю викладач трудового навчання.

Максим був патріотом, любив Україну, своє рідне село, збирався їх боронити.

 

 Максим разом із братом займався боксом.

«Так, поки він тут навчався у нас в училищі, то разом зі старшим братом вони займалися боксом. Дуже хороші хлопці. Максим брав участь у змаганнях, мав І розряд. Коли ми виїжджали з дітьми на змагання, то він із братом завжди доглядали молодших. Допомагали в усьому. Потім вони з братом у себе в Заболотті відкрили клуб боксу, вже самі займалися з дітьми й теж брали участь у змаганнях. І ось таке горе», – розповіла тренерка Максима Юлія.

Місцеві жителі села Заболоття кажуть, що Максим був патріотом, любив Україну, своє рідне село, збирався їх боронити.

У другого загиблого, 40-річного дільничного з Ковеля, залишилися дружина та двоє дітей.

У ДБР (Львів) нам повідомили, що винному в смертельній аварії висунуто підозру за ч.3 ст. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох людей. За цією статтею винному загрожує до 10 років позбавлення волі.

Наразі поліцейський Олег Крючко перебуває під цілодобовим домашнім арештом. На власній сторінці у Facebook він публікував свої фото, повідомляв, що має дівчину. Але зараз сторінка закрита.

 

Реклама Google

Telegram Channel