Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Луцьк провів в останню дорогу загиблого навійні Героя (Фото)

Світла пам’ять воїну!

Фото: Луцька міська рада.

Луцьк провів в останню дорогу загиблого навійні Героя (Фото)

3 серпня Луцька міська громада попрощалася ще з одним захисником, який поліг у боях з російськими загарбниками на сході країни

Військовослужбовець Михайло Дарчич був призваний на військову службу по мобілізації 26 лютого на посаду фельдшера медичного пункту стрілецького батальйону. Загинув 31 липня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Соледар Донецької області.

Відспівали воїна в кафедральному соборі Святої Трійці. До молитви за упокій душі спочилого разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими лучанами долучилися Луцький міський голова Ігор Поліщук, представники влади області.

Михайло загинув 31 липня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Соледар Донецької області.

«Сьогодні ми проводжаємо у Вічність Михайла Дарчича. За професією медик, він йшов на фронт не вбивати, а рятувати інші життя, повертати здоров’я. Дуже боляче, що варварський цинізм не зважає на жодні людські якості і цінність. Молимося, щоб Господь Бог прийняв нашого Михайла - рятівника, захисника Вітчизни, до своїх вічних осель і дарував блаженне упокоєння», - сказав у скорботній промові протоієрей Володимир Подолець.

Після панахиди труну з тілом Героя під звуки солдатської сурми прощальною ходою пронесли Театральним майданом. У цей час присутні на площі містяни стали на коліна. Перед фотостендом «Герої Небесної Сотні — Загинули за єдність України» траурна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

 
 
 
 
 
 

 Нагадаємо, На Любешівщині попрощалися з полеглим за Україну молодим воїном (Фото)

 

 

 

 

 

Джерело: Луцька міська рада
Telegram Channel