Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Примітивні жарти», «ви б на фронті воювали», «ржете, коли у муках вмирають наші воїни» - соцмережі обурилися заявою «Кварталу 95»

А як вам жарти «Байрактар News»?

Фото Хвиля.

«Примітивні жарти», «ви б на фронті воювали», «ржете, коли у муках вмирають наші воїни» - соцмережі обурилися заявою «Кварталу 95»

У студії «Квартал 95» відповіли адвокатам Петра Порошенка, які заявили що «кварталівці» та національний телемарафон мають нести відповідальність за наклеп і підрив єдності під час війни

 Адвокати повідомили, що подають низку запитів, хто і за чий кошт виготовляє так зване шоу «Байрактар News», а також готуватимуть відповідні судові позови.

«Нам дуже приємно, що адвокати Петра Олексійовича слідкують за нашою творчістю», - вирішили пожартувати у «Кварталі 95» на своїй сторінці у соціальній мережі.

За словами гумористів, проєкт «БайрактарNews» знімається за кошти студії та не є комерційним. Вони також розповіли, що виїжджають у військові частини, госпіталі й різні військові точки по всій Україні за власний рахунок.

Водночас користувачів мережі обурив цей пост «Кварталу 95».

Люди розкритикували як саме шоу, назвавши їх гумор низькопробним та сумнівним, а також і цікавилися чому гумористи не йдуть в армію, або хоча б не допомагають нашим воїнам як волонтери.

«Нє ну а що, все вірно! Кошовий же прямо сказав, що толку з нього на передовій не буде і в чому сенс, якщо його в перший же день застрелять... То можна продовжувати ржати. А ще в той час, коли навіть волонтерам практично не можливо виїхати за кордон за допомогою, вони якось дуже доречно катають свої тури Європою, повід’їдавши свої харі! Бо друзі президента поза законом!», - пише Маша Иваненко.

«Молодці, кварталівці!!! Дуже вміло воюєте: дибільні жарти, ржете на повний писок, в той час як у муках вмирають воїни. Вклад у перемогу - фантастичний. Візьміть в руки зброю, толку буде більше»

«Жарти примітивні, а ваші пики вже в екран не влазять. Може ви б на фронті не жартували, а воювали», - зазначає Juliy Novak.

Дописувачка Лариса Васильченко засумнівалася у словах про те, що «Квартал» їздить у військові частини. «Назвіть «військові частини, госпіталі і різні військові точки по всій Україні». Концерти в Німеччині в тому числі?», - запитала вона.

«Не знав, що у Варшаві є наші захисники», - з іронією відреагував на заяви коміків Валерій Васильович Майстер.

Дописувачі також обурювалися тим, що «Квартал» робить своє гумористичне шоу, в той час як на фронті та в полоні гинуть та зазнають жахливих тортур українські воїни. 

«Молодці, кварталівці!!! Дуже вміло воюєте: дибільні жарти, ржете на повний писок, в той час як у муках вмирають воїни. Вклад у перемогу - фантастичний. Візьміть в руки зброю, толку буде більше», - написала Марія Качмарчик.

«Якось не дуже приємно дивитись і реготати, в цей день стратили «Азовців», наших... не було оголошено трауру... як це розуміти????? це ми так об’єдналися????», - обурилася Nadiya Akchurina.

«Гумор дивляться ті, в кого ще ніхто в кругу сім`ї, друзів, родини не загинув, бо їм уже не до веселощів. Ну а інші веселіться, кожному своє», - написала Nadya Bilan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel