Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Російський радіоведучий хоче розстрілювати українців – показали обличчя мразоти (Відео)

Смерть ворогам!

Фото Газета по-українськи.

Російський радіоведучий хоче розстрілювати українців – показали обличчя мразоти (Відео)

На російській радіостанції «Комсомольская правда» хочуть «розстрілювати» українців

Відео з російським радіоведучим Сергієм Марданом, який говорить із окупантом у тимчасово захопленому Мелітополі, опублікував мер Іван Федоров у Telegram, пише «Газета по-українськи».

Окупант розповідає радіоведучому, що у місті «саботаж на всіх рівніх». «Голова основного комунального підприємства знищив всі електронні блоки управління», – говорить. На що Мардан відповідає: «А скажи, його розстріляли чи ні, цього начальника?». «Він втік», – відповідає окупант. «Жаль. А членів родини не захопили?», – відповідає радіоведучий.

Потім окупант говорить, що половина вчителів відмовились «виходити на роботу» і хочуть дистанційно навчати дітей українській мові. На що радіоведучий каже змусити вчителів «зжерти кредитки» Приватбанку, виселити із квртир. «Ну що-небудь таке, у дусі нашого старого-доброго ГУЛАГу», – говорить.

Вірю, що кожен, хто знущається над мирним населенням та чинить тортури над українцями, буде покараний.

«І це відбувається з нами зараз, у 21-у столітті. Вірю, що кожен, хто знущається над мирним населенням та чинить тортури над українцями, буде покараний. Ми вистоїмо попри все», – заявив Федоров.

Реклама Google

Telegram Channel