Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Чотири крилаті ракети готові до застосування у водах Чорного моря: вечірнє зведення Генштабу

Будьте обережні!

Фото slovoidilo.ua.

Чотири крилаті ракети готові до застосування у водах Чорного моря: вечірнє зведення Генштабу

Триває сто шістдесят п'ятий день героїчного спротиву українського народу російському військовому вторгненню

На Волинському та Полісському напрямках ситуація не змінилася. Загроза нанесення ворогом ракетних та авіаударів з території та повітряного простору Республіки Білорусь залишається.

На Сіверському напрямку ворог вів артилерійський вогонь поблизу Янжулівки, Миколаївки та Залізного Міста в Чернігівській області, а також поблизу Нової Гути в Сумській області.

Ворог не вів активних наступальних дій на Харківському напрямку. Для обстрілів районів Прудянка, Дуванка, Золочів та ще 27 населених пунктів використовувала ствольну та ракетну артилерію. Наніс авіаудари поблизу Верхнього Салтів, Лебяже та Гусарівки.

На Слов'янському напрямку ворог завдав вогнепальні збитки зі ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Велика Комишуваха, Суліхівка, Довженке, Долина, Мазанівка, Адамівка, Карнаухівка, Курулка, Рідне, Дібрівне, Грушуваха, Богородичне і Маяк.

Окремі підрозділи ворога намагалися просунутися до району західної околиці Богородичне, їм не вдалося, вони відступили.

На Краматорському напрямку ворог не проводив наступальних операцій. Стріляли з танків та артилерії поблизу Сіверська, Серебрянка, Верхньокам'янське, Дронівка, Донецька, Григорівка, Різниківка, Миколаївка, Спірне, Званівка, Перезне, Каленики, Долина, Вимка.

У напрямку Бахмута зафіксовано ворожі обстріли поблизу Бахмута, Соледара, Зайцеве, Яковлівки, Кодеми, Юріївки, Бахмутське, Берестове, Покровське та Іванграду. російський штурмовий та армійський літак вдарили поблизу Зайцеве, Соледара, Бахмута, Берестова та Яковлівки.

Окупанти намагалися покращити тактичне положення на напрямках Стрияпівка – Бахмутське, Покровське – Соледар, Покровське – Бахмут, Володимирівка – Яковлівка, Відроджена – Вершина, Покровське – Вершина. На всіх вказаних напрямках ворог був рішуче відбитий українськими військовими та відступив.

Чотири крилаті ракети-носія морського базування готові до застосування високоточної зброї у водах Чорного моря.

На Авдіївському напрямку ствольна та ракетна артилерія ворога обстріляли райони Авдіївки, Піського, Нетайлове, Невельське та Нью-Йорка. Десантно-штурмовий літак окупантів працював поблизу Нью-Йорка, Краснохорівки, Піски та Мар'їнки.

Наступальними діями російські окупанти намагалися прорвати оборону наших військ на напрямках Спартак - Авдіївка, Веселе - Піски, Новоселівка Друга - Краснохорівка, Олександрівка - Мар'їнка, Кирилівка - Павлівка та Пречистівка - Новомайорське. Українські воїни завдали ворогу значних втрат та відштовхнули їх назад.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог здійснив обстріли поблизу Новомихайлівки, Шевченка, Великої Новосілки, Запорізького, Залізничного, Новоданилівки, Зеленого Поле та Чарівного. Наніс авіаудари в районах Темирівки, Малі Щербаки, Новоандріївка, Вільне Поле, Новосілка, Вугледар, Павлівка та Пречистівка.

На Південнобухському напрямку ворог намагається утримати зайняті позиції та не дати Силам оборони створити сприятливі умови для відновлення наступу та звільнення тимчасово захопленої території шляхом систематичного використання наявні засоби пошкодження вогнем уздовж лінії зіткнення та в глибині оборони.

Окупанти використовували армійські літаки для ударів під Андріївкою Активно проводилась повітряна розвідка району безпілотні літальні засоби.

Чотири крилаті ракети-носія морського базування готові до застосування високоточної зброї у водах Чорного моря.

Залишається загроза нанесення ракетних ударів по військовим об'єктам та елементам інфраструктури на всій території України. Не ігноруйте сигнали повітряного нальоту.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Джерело: Генеральний штаб ЗСУ.
Telegram Channel